Kurma Merah Kering

11:51

Ni kisah gi mkn kenduri kahwin. Mmg spjang preggy suka dgn lauk2 kenduri. Lg2 acar buah tu hehehe.
Kalo dpt jemputan je, mmg memujuk2 en asben pergi skali. Dgn alasan,'saya tak masak tau, kalo awak xgi nk makan ape?' Itu la ayat2 nya.. (isteri noty hehehe)


Kurma merah kering ni pulak. 
D sbbkan hb rendah, saya pn meng'google' cr makanan utk naikkn hb darah. Dh mcm2 mkn pn sama gak. Still mkn menurun. So tis tym, try kurma merah kering. Lg pun selain menaiikan hb darah, kabaikan dia pun byk utk ibu mengandung:- 
1. Melancarkan peredaran darah
2. Mengelakkan insomnia
3. Memberi tenaga
4. Nanti muka anak glowing merah2 gitew (lps bsalin br bole tahu samada bkesan atau tak)
dll

So, sesiapa hb rendah boleh la try buat air ni. simpan dlm peti sejuk, bole minum bila2 masa..Sedap!!

Mcmana nk mdaptknnya? Bole beli kat kdai ubat2an cina atau tesco pn ada.
Selamat mencuba!

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab