Pampes FREE

03:55

Yeay!!
Dhia dpt pampes FREE!! Caps lock,hokey!!


Mommy tgh2 keje.. Tetiba dpt call dr karangkraf.. 
K: hello, ini pn azlinda ke? Sy N... dr Karangraf.
I: hello, iye saya..
K: tahniah ye puan. Puan telah memenagi peraduan. So, kita nk arrange hadiah utk puan
I: oh ye ke? Tq2..(dlm ati? Nsb nk bg adiah. Klo dia kata menang peraduan tp nk kene gores dulu. Tentu aku letak je tipun..hehehe) . Bole saya tahu peraduan mana ye?
K: saya pn xpasti. Sb saya take over keje org lain. Maybe puan ada msuk pertandingan huggies ke. So, bila puan bole dtg amek adiah. Khamis jumaat ni sya outstation. 
I: (dlm ati dh teruja..ohmai!! huggies??pampes ke? Best nih) terus lantas mnjwb, oh ok2 ada kot isi2 borang dulu. Tq lagi skali la ye. Saya cuba dtg arini atau esk. Bole ke?
K: ok boleh je, ambil hp no saya & alamat opis saya. Nt sampai guard,call saya. Saya akan guide. Sblm tu, bw kete besr sket ek. Sb brg tu bsr.
I: besar? Byk ke dpt,tu?  (berangan2..dpt la dlm tester pack yg ada 14-12kpg tu je)
K: 1 kotak, sya xpasti ada brapa byk tp stok 1-2 bln kot.
I: (imagine mcm dynas dpt pet pet yg byk2) owh, byk tu ek.. Ok2 tq ye. Nt saya call bile nk dtg.
K: ok, kita jumpa nt.

Mood excited xterhingga.  Trus nenerus cabut g Shah Alam jap dgn staff. Hehehehe..

Balik umh, minta en somi buka kotak itu..


Tadaaaaaa.. 




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab