Picnic @putrajaya wetland

Last wk, daddy Dhia dah teringin nau nk g mancing. Huhuhu Bab2 mancing ni, mmg daddy tak boleh di pisahkan. Mummy kene paksa re...

Last wk, daddy Dhia dah teringin nau nk g mancing. Huhuhu


Bab2 mancing ni, mmg daddy tak boleh di pisahkan. Mummy kene paksa rela je lahh hahaha gituuuuuuu. First time (dulu2) masa tentang mata dgn daddy pun, Mummy jumpa kat kolam mancing. Tapi, masa tu tak kenal dan tak berbual pun. So, mmg dah tau yang daddy ni suka dengan hobi mancing.


Bila adik beradik husband dpt idea mancing sambil berpicnic. Mummy ok jer. Lokasinya..adalah d Wetland putrajaya ❤ hehehehe. Yeay!!


Teruja nk pegi la si daddy dan mommy ni ha.. sampai sesat2 gitew!!
Sbb?? Putrajaya xde U TURN..u nk turn, u pusing la balik..hokey!! jauh nau!!


Ok2..mancing+picnic ni anjuran en hubby dan persetujui oleh geng2 mancing (adik beradik dia aje). Mmg best.. Di smping daddy berhobi.. Mommy pn dpt la merapatkn hbngan dgn ipar duai.. Gossip?? Belum bonding lg la.. Gossip dgn family sendiri itu mmg wajib..hahahaha. Dgn ipar duai, belum lg.

Topic bisnes aje la yg bonding. Kihkihkih. Bole la,kan? Dr tak de topik takkan nk ddk diam2 tu.. Xsesuai mak!! Mak suka kepoci2 sket.. Baru la kelasss jd mak mak, kan?




Mancing rini..Daddy mancing dpt la lampam jawa 2 eko.. Ok la kan? Tak de la daddy balik dgn kekecewaan hehehehe. Gambar ikan..tak dak ye..sbb jurugambar busy dgn Dhia,ok!! Dhia xmo tdo atas tilam, nk tdo bertilam kan mommy aje.. Manja lak tetiba si tecik ni..
Tp, mommy ok je..Dhia nk tdo lelama kat atas bdn mommy. Aslkan, Dhia xmengaruk..

Plg best, otw ms dlm kete nk ke wetland putrajaya.. Dhia dah bole tido dgn sendirinya. Alhamdulillah!! Mommy suka!! ❤

Selesai je mancing dan picnic.. Kami sume pi serbu umh Mak Yang Dhia.. Mkn KFC tau..kelasss Mak Yang!! Hehehehe 


Mari posing dulu kat umah mak yang!!



Kakak WIZ - 4yrs, 
Farhan-months ++ dan 
Dhia months..

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda