Jom banyakkan susu EBM di bulan Ramadhan

Salam.. Ramadhan pn dh nk tiba. Apa persediaan ibu yang sedang menyusukan anak? Saya sedang berse...

Salam..

Ramadhan pn dh nk tiba.

Apa persediaan ibu yang sedang menyusukan anak?

Saya sedang bersedia utk cukupkan zat susu supaya anak menyusu dgn cukup dan kenyang. Insya Allah.

Jom banyakkan stok EBM untuk bulan puasa dengan set milk booster shaklee
==============================================================

ibu menyusukan anak semestinya sudah merancang untuk siapkan STOK EBM yang banyak bagi menghadapi bulan RAMADHAN yang bakal muncul tak lama lagi.maka, apa rahsia nak banyakkan susu di bulan puasa nanti???

semestinya;
ESP
Alfalfa
Ostematrix

Manfaat ESP shaklee:
==================
1) Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

2) Bantu hilangkan parut jerawat di muka.

3) Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.

4) Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur

5) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. Testimoni sebenar dari rakan saya yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 7kg dalam masa kurang dari sebulan hanya dengan ESP.

6) Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu lebih cepat dan banyak

7) Membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam

8) Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum

9) Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan meningkatkan peluang untuk hamil.

10) Menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.

Khasiat alfalfa, selain membanyakkan susu ibu:
=======================================
Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.

Melegakan sakit sendi dan belakang.

Menghilangkan kelesuan dan tekanan.

Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)

Memberi kelegaan semasa haid.Merawat arthitis

Bagus untuk elergi dan ekzema

Merawat asma

Mencuci usus bagi membuang toksik

mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitaN dalam buah pinggang

Meneutralkan asid dalam badan

Merawat masalah keputihan pada wanita

Membesar dan menegangkan payudara

Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri

Memulihkan urat selepas bersalin

Membantu masalah penghadaman dan pencernaan

Meningkatkan stamina seorang suami

Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit tau!)Dan banyak lagi untuk disenaraikan…

Kebaikan Ostematrix :-
- untuk lawas

- kurangkan sakit sendi dan lenguh badan- kawal tekanan darah pada paras normal

- atasi masalah insomnia dan berikan tidur yang berkualiti

- elakkan masalah susu merudum ketika haid

- kurangkan risiko osteoporosis

ALHAMDULILLAH..anak saya punya graph on track masa check up umur 3bulan. Tak obes..tak kecik..sedang2 gitew org kata hihihi

Susu perah dlm masa 2 min pn bole dpt 3oz (rush perah sbb dah lmbat nk g kerja) hehehehe mcm2 la mummy Dhia ni..

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda