Pentingnya protien ♥♥ dan ada apa dgn ESP??

Ramai yg kenal dgn ESP & kaitannya dengan Protien. TAPI... Adakah anda tahu? Ada apa deng...

Ramai yg kenal dgn ESP & kaitannya dengan Protien.
TAPI...
Adakah anda tahu?
Ada apa dengan ESP?


APA PULA PENTINGNYA PROTIEN??
Kalau tak cukup protein apa akan berlaku?

♥ rasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar.kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening.

♥ punca ulser perut + ulser usus.luka lambat sembuh akhirnya berparut.

♥ ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur.

♥ antibodi tak kuat.
Bila kurang protein, badan tak boleh nak lawan penyakit yang datang.

♥ Kurang ketahanan.
Kalau cukup protein pula?
Macamana tau badan kita cukup protein?
Kemusykilan di situ.
Jadi "always play safe" ambil ESP ini sebagai pelengkap. No harm at all.


KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE
♥Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

♥Untuk wanita yang sedang pregnantmacam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

♥Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

♥Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

♥Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.

♥Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita.

Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

♥Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

♥ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.


KEBURUKAN : ESP SHAKLEE
Kesan negative nya berlaku bila kita beli tapi tak minum , tak amalkan, tak ikut arahan yang sepatutnya.

Rugi nya...sedangkan mudah saja caranya.
Bancuh 1 sudu besar dengan air kegemaran then siap untuk di minum.

Bila semuanya tak, tak nampak hasil, kita jadi negative. Nak salahkan siapa...tak baik kan gitu.
So sekarang ni kita dah tau kebaikan ESP Shaklee dan untuk siapa.

Kita dalam golongan yang mana ya? Kalau termasuk dalam golongan ingin mencuba....boleh saja.


Tak memudaratkan pun.


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya segera 012 6460421

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda