raya.weekend.wedding

Citer 3 in 1 kami.. Ha!! Bukan kisah milo 3 in 1 atau horlick 3 in 1 ye.. Ini kisah weekend.ray...

Citer 3 in 1 kami..

Ha!! Bukan kisah milo 3 in 1 atau horlick 3 in 1 ye..

Ini kisah weekend.raya.& wedding.
Mood raya kami sebulan. So, alkisah raya ttp di teruskan walau jarang2 saya nk citer di blog.

Sbb yg munasabah ialah kemalasan nk mengarang. Hahaha ai bukan la seorang penulis yg bgus. Tapi, org2 kata 'practice makes perfect' nak tak nak. Belajor la ekau, ye.. :)

Cik Asliza bersama ankku, Dhia & Haziq (anak lat..kwn en suami)

Seronok beno anak kami beraya dari ptg ke tgh malam gitew  ;) almaklum la 1st year cr wet raye. 

Hehehe..btw, thanks pd yg memberi duit raya buat Dhia. Moga Allah merahmati dan memurahkan rezeki kalian. Ameen



Alkisah seterusnya pula adalah wedding my hubby's bff, Ishla namanya..Meriah, tak? Meriah, tak?

Sakan, kan kami? ♥

Semua gmbar di atas tu sume single mingle..
Eh..silap2... majority nya dh berkawen. Ha, nmpak tak anak pinak tu? Xde makna nya single mingle tu sume.

Cuma ada 1 psgan je yg belum menikah (cik asliza & en Im) insya Allah..dh nk tiba masanya tu... akan kami merasa nasi minyak mereka..soon... (nt kita hapdet story utk mereka lak).

Sekejap je weekend kami nk abes.. sob sob sob...ahad sudeh :(
Pendek kata.. bye2 Taiping.. :(

Tapi..sebelum meninggalkan bandar Taiping yg tercinta....

Pekena dulu Mee Udang Mak Jah, Kuala Sepetang..


Mmg sedal udangnya yg ranggup lg fresh itew. Mmg kenyang giless..special abes la, Mak Jahh ♥♥♥♥

Keesokkan arinya..gatal terus la tpt operate itew.. hambik, ko!! Belasah la menggaru yek.. :)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda