Jom breakfast dgn ESP & Milo :)

Morning!!! ♥♥Jom breakfast dgn ESP + Milo ♥♥ Antara Resepi ESP yang Boleh Anda Cuba =============...

Morning!!!

♥♥Jom breakfast dgn ESP + Milo ♥♥

Antara Resepi ESP yang Boleh Anda Cuba
================================

Salah satu soalan wajib yang customer akan tanya saya bila nak beli ESP adalah..." Macam mana nak makan ESP ni kak? "Biasanya, saya akan jawab  " ESP ni dalam bentuk serbuk. Kena bancuh dengan air suam/jus/milo/horlicks/susu untuk minum "Itu secara ringkasnya la.

Secara detailnya,

1) ESP + Air Suam

2) ESP + Fresh Milk
(Susu kotak atau susu tepung). Saya pernah try dengan susu Dutch Lady perasa Strawberry. Fuhh, memang terbaik, lazat berkrim.

3) ESP + Milo

4) ESP + Twister Oren

5) ESP + Fresh Milk + kurma (kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend) 

6) ESP + Ribena  

7) ESP + Nesvita 3 in 1 

8) ESP + Susu Anmum 

9) ESP + campuran buah-buahan dan blend (boleh pilih buah kegemaran anda) 

10) ESP + Horlicks 

11) ESP + Nestle Bliss

12) ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake

Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP
============================
Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda (1 atau 2 kali sehari).

Saya sendiri suka minum ESP pada awal-awal pagi sebelum pergi kerja, sebab awal-awal pagi lagi perut saya dah 'kriok' 'kriok' lapar. So, saya kena isi dulu perut sementara nak tunggu sarapan di office.

Untuk yang ingin kuruskan badan, boleh mengambil ESP di antara waktu makan utama supaya perut rasa kenyang:)  

 Tips ESP
=========

Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi

Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal

Sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan.

Setiap pembelian dari saya akan mendapat HARGA ISTIMEWA dan KONSULTASI PERCUMA seumur hidup:)

012-6460421
pinky-lynn.blogspot.com
Email: urban.shaklee@gmail.com
Fb: www.facebook.com/UrbanMummy1

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda