Testi pengguna ESP utk baby kembar

Entry  kali ini saya nak  share  tentang testimoni customer saya yang  consume  ESP Shaklee untuk anak kembarnya. Kebanyakan ibu2 di lu...

Entry kali ini saya nak share tentang testimoni customer saya yang consume ESP Shaklee untuk anak kembarnya.

Kebanyakan ibu2 di luar sana akan give up apabila susu badan tidak mencukupi. 
Mana taknya, dah la penat bersalin tak ilang lagi..nak jaga anak dalam pantang lagi kan?
Yang mana ada orang yang boleh membantu ketika dalam pantang dah cukup bersyukur. Bagaimana pula jika berpantang sengsorang? laki pulak kene keluar bekerja..

Ha? mahu triple stress di buatnya..makin merundum la susu badan kalau kita stress.

So, mind kita juga memainkan peranan penting. Insya Allah, segala di fikiran yg positive akan jadi positif.
Jom baca testi dari pengguna ESP Shaklee yg melahirkan baby kembar;


http://www.pinkymomma.com/2013/09/alhamdulillah-rezeki-kembar.html


Jemput baca semua.
Pengguna ESP Shaklee ni dari awal dah consume ESP Shaklee. Doktor pakar sakit puan yang memberi suggestion kepada beliau. Kerana beliau sedang mengandungkan baby kembar.

Alkisah hari pertama bersalin..
Masih terngiang2 lagi ketika awal kelahirannya. Saya menerima panggilan dari suami pinkymomma.com bertanyakan bilakah ESP Shaklee boleh di makan.
Saya menjawab..." segera!!" (Dgn lajunya).
Punya la excited urban mummy ni ha!! :)
Sbb dah dah merasa kelahiran melalui pembedahan. Makanya, saya suka sharing benda yg dapat manfaat bersama2.
===========================
INGIN MENCUBA ESP SHAKLEE?
Hubungi saya 012-6460421
PERCUMA panduan and konsultasi dari saya untuk customer saya EKSLUSIF :)

Web: http://urbanmummy.mommybizz.com
Fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
=====================

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda