ISO? QMR? Apakah?

Mak Jemah semput dgn tugasan baru QMR - ISO. Dengan kerja HR & Training sedia ada. Kdg2 mmg...


Mak Jemah semput dgn tugasan baru QMR - ISO.

Dengan kerja HR & Training sedia ada. Kdg2 mmg rasa nk give up. Sbb tak tecapai akalku hehehe.

Scope sendiri pn terkontang kanting, nk cover up 16 department puye scope for ISO pulak. hahaharu Mak Jemah uols. Ada assistant pun mcm tak hado!! Mak Jemah tak mo bebel2 byk2. Nt anak terkenan. Sapo susah,kan! Telan aje lah Shaklee B Complex ;) sbg penenang jiwa & minda serta anti stress. Baru la, COOL!! ;)

Bkn senang nk implement ISO dari nk dptkan sijil until habes. Perjalanan yg jauh & beronak duri dr briefing, training, internal audit, external audit etc. Nmpak senang, tp jika br nk implement ISO baru nk buka file, baru nak buat new cabinet. Xponing Mak Jemah ni? Baby dlm perut pn dh menendang aje kejenya.

Dlm2 kepeningan diri, Mak Jemah rasa happy pulak..bila dpt cert utk Internal Audit ISO ;) terubat kesakitan dalaman jiwa dan raga.

Tak sabar pulak nk perabehkan External Audit ...dpt je ISO cert, boleh la mak jemah cantikkan resume tambah 1 lagi project under mak jemah.

I lap u la ISO
 ;)

Nak tahu apakah tugas saya sebagai QMR? jom cer baca di sini ;)
http://galapon-io-reflexxions.blogspot.com/






You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda