Melawat bff mummy & bff Dhia

Aktiviti weekend aritu, Dhia & mummy balik rumah Tok Mak. Daddy pulak stays kat Kajang s...


Aktiviti weekend aritu, Dhia & mummy balik rumah Tok Mak. Daddy pulak stays kat Kajang sengsorang. Sian daddy tanpa kami hehe. xpe2 daddy kene belajar merindui kami. Nanti mummy dalam pantang kami kene berjauhan juga. Pasti tebal rindu daddy pd anak-anaknya kelak. Sabar ye,daddy hehe. 

Sabtu, Dhia follows mummy gi jumpa baby Sofia yg bam bam. Comel sgt anak Liza ni. Bibirnya belah tengah, kata org tua2. Bijak budak bibir belah tengah. Pastinya bijak Sofea ni ikut jejak mamanya Dean List masa study dulu ;)

Sesampai je rumah Liza, Dhia dgn tak malunya manjat sini sana. Alahai anak, malu ler sket..rumah org tu hehe. Dating puye dating. Dak kecik dua-dua ni dah mengantuk. Memasing mcm tak de mood dah. Biasalah kan? dah namanya baby. Pasti bgun 2jam & tido balik. Then sambung tido slps dua jam lagi. Jadiknya, mummy keen cecepat beredar sebelum Dhia asah suara.

Sblm balik tapau KFC utk Dhia sbg rewards teman mummy. Dan bila ada mknn ni, plg best Dhia akan ddk diam2 dlm car seat. Makan sampai tertido ;). Cumanya tak best weekend tu, Milo out of stock sbb xde air di SG Buloh. Hurm....isu air lagi!! Xpe lah, Dhia. Awak minum air bekal awak je lah ye.

Dlm perjalanan pulang berdua dgn Dhia dari Sg Buloh ke Subang. Dhia pun lelap dgn sendirinya. Alhamdulillah..senang bawa jenjln & jaga awak.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda