Eun-Hee's 1st Birthday

14:32

Dhia makan lagi..
Biasalah si kecik ni. Apple merah, apple hijau, tembikai kesukaannya.

Sblm tu, makan nasi dan beberapa lauk. Bila perut Dhia kenyang, baru la best nk berjimba2,kan!!

Makanan di Cititel MidValley ni..mmg best sdap2..
semua ado ;)



 Pantang nmpak phoe camera...xbag mummy layan hp sgt.
Soh fokus pd dia je skrg.


Mummy2 yg gojes.
Bos2 besar jugak la mereka ini.

Kiri : Anis ( http://anismagicfingers.blogspot.com )
Kanan: Carol Eun-hee's mummy ( http://diva-darling.com

Dhia & Eun-Hee tgk Irdina posing, ye

Kak Red pun ado tau..
Hehehe 
Sempat berborak sket2 je. 
Daddy Dhia dah warning, soh mummy ngat dunia sket klo jumpa kwn2. 
huahuahua.

So, mummy Dhia kene behave sket la,kan?



Family Eun-Hee
Daddy & mummy Eun-Hee ni ex-officemate mummy Dhia dulu.
Sama kerja di company oil & gas Sunway.

Then, beberapa tahun kemudian.
Mereka n berhijrah ke UK & Alhamdlulillah sekarang  dah dpt pn PR sana.

Bila la family kita nk ke sana,ye...Insyaallah tunggu ada rezeki lebih sket.
Sampai la kita ke rumah Eun-Hee nt.


Selesai upacara celebration..Kami pun terus pulang.
Tak dak window2 shopping ye. Walaupun mata melilau2 dlm MV & Garden.
Kaki pn seakan-akan nk panjangkan langkah.

Tapi, bila terpandang daddy Dhia terus tak jadi melangkah.

Sebab, sebelah ptg daddy ada aktivitinya.
..Memancing!!




: Jom Chit Chat2 :
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab