Meroyan tak dapat MP Jumbo Size RM39.90

Topik utama mak2 yg ada anak kecik ni biasanya pempes. Tak pempes, susu, tak susu menan...dll. So,...

Topik utama mak2 yg ada anak kecik ni biasanya pempes. Tak pempes, susu, tak susu menan...dll.

So, biasalah kalo jenjln weekend. Pastinya tgk pempes dulu. Ada offer ke tak de offer. 

Sabtu g meronda tesco n mydin. Mydin biasalah, ssh pempes nk sales. Sama gak NSK, pempes xde murah2 jualan lelong.

Biasanya Tesco & Jusco happening bab2 pampes. Jadi, alkisahnya..yg kita tak tahu pun pampes kt tesco ada offer utk Mamy Poko. Harga jumbo pack RM39.90. Adess...mmg rugi lah kalo xbeli. Tp, mmg stok licin selicinnya. Tinggal hanyalah size XL & XXL. Meroyan daku!!

Puas daku goda promoter soh kluarkan lg dr stor. Tp, katanya stok mmg licin.

Xpe la, xde rezeki nk buat stok MP. Jom beralih arah brand lain yg ada offer.



Kita amek huggies total protection & whoopee utk stok Dhia. Semua stok berpantang dah kene siap2kan. Supaya mummy dpt berpantang dgn tenang2 aje..hehe. 

Stok pempes adik Dhia pn dah selamat di simpan d rmah tok mak. Pastinya 4 bag utk stok ..kene ada. Erm...cukup ke ? Mcm kene tmbah je lagi.

.xpe2, masih berbaki 2x weekend. Masih sempat bershopping utk stok anak2.

Bkn stok pempes, baju je. Stok makanan Dhia, air minuman Dhia, beras utk mummy berpantang kt umh tok mak pn kene shopping gak. 

Boleh thn mcm byk je,ni. Mcm nk pindah rumah pn ado..hehehe. apa2 shj la, ye. 

Ok..pastinya set menyusu shaklee & set pantang shaklee daku akan heret bersama2 ke Subang. 

Mood bercuti dah ni!! ;)


**nk dpatkan barangan set shaklee dari saya**

: Jom Chit Chat :
0126460421

COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda