Berpantang hari ke 10

04:18

Harini, genap hari ke 10 Dzal Aidi Fiqry di lahirkan dan hari ke-10 berpantang.

HARI KESEPULUH DALAM PANTANG




Pilihan berpantang sememangnya berpantang secara moden menjadi pilihan.

Bukan tak mahu ikut tradisional. Tapi, ada juga yang saya ikut tradisional seperti mengurut, pantang makan makanan yang gatal2 selama 100 hari, dll.

Cuma nya ...saya tak amek jamu.
Dan ...nasib baik mmg tak amek jamu.

Terkezut mummy yang Dzal Aidi ada jaundice pd hari ke 3 di Serdang Hospital.
Masa tu tgh bersiap2 u tk discharge.
Tak jadi nk discharge.

Bacaan ketika itu 185.

Keesokan (hari ke 4 - 29/6), awal pagi doktor pakar kanak-kanak dah amek Dzal Aidi untuk further check up.

Dan dan.. la pulak kul 10am macam tu ..kene fototerapi. Padahal result belum lagi keluar.

Waktu melawat Sabtu Ahad adalah kul 12.30am - 7.30pm. Memang lama.... paling best dapat jumpa. Si Dhia Batrisya. Oh sgt rindu ok!!

Bila mak abah dan en somi tanya bile boleh discharge?. ..mummy mula la sadiss...huhu degan anak kene foto lagi kan.

Akhirnya daku redha..


Selesai semua balik...tup2 nurse bagitau result dh turun bacaan 92. So, boleh keluar.

Cecepat la mummy call daddy dan mengemas. Tak sabar nak discharge.

 Day 3
Dzal Aidi Fiqry




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab