Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee Restock

 Yahooo!! Herbal Blend dari Shaklee dah ada stok!! Kali ni nk beli & simpan untuk anak2. D...


 Yahooo!!
Herbal Blend dari Shaklee dah ada stok!!

Kali ni nk beli & simpan untuk anak2.
Dah berbulan2 putus stok. Nk pakaikan pd anak2 pun teragak2.
Dlm ati berkata2,'Kalo abes nt cane'.


Apalah istimewa sangat Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli?

1. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga. Setiap kali Dhia terkena gigitan nyamuk atau semut, saya akan cepat-cepat sapukan krim Herbal Blend supaya tak melarat. Dan hasilnya sungguh memuaskan! Untuk eczema pun sesuai jugak tau..cepat je ruam tu hilang.

2. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Masalah tumit kering dan pecah bukan sahaja berlaku kepada orang tua, tapi sesiapa sahaja boleh mendapat masalah ini. Lebih-lebih lagi jika seseorang itu banyak berdiri dan berjalan. Saya juga pernah mengalami tumit pecah dan merekah. Jadi, saya menggunakan krim Herbal Blend untuk disapu pada tumit setiap hari..dan hasilnya, Alhamdulillah :-)




3. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Ubat luka atau melecu
r
Tak sangka pulak, Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. Semua pun boleh...macam tak percaya je kan? Kalau nak tahu, cubalah sendiri..

4. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Huhu..pedihnya, Allah je yang tau. untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. Cepat je kering tau..Lagi pun,  Herbal blend ni sangat natural, jadi janganlah risau.. Ia tiada bahan kimia dan ia dijamin selamat untuk semua.

5. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana...





6. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Ruam pada bayi
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Adakalnya sampai melarat-larat. macam saya dulu, bermacam-macam krim saya cuba. Masa tu kesian sangat coz tak kenal lagi Herbal Blend. Terpaksalah bagi krim yang ada steroid bagai. Tapi lepas-lepas ni, tak mau lagi dah. Herbal blend kan ada..Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.

7. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Losyen harian

Saya juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut.. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa.

8. Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee - Kecutkan jerawat.
Ha, jgn tak tahu. Krim ni pun boleh kecutkan jerawat. Jom baca testimoni kawan kita ;)





Krim ni dah la bagus. Harga pulak tak sampai RM30 pun 114g (banyak tu)
Kalo beli brand lain mau RM60 untuk 50g je.

Pengsan!!

Ok, ada sesapa mau ode? Pm cecepat.
Gerenti cepat sold out, ni. Ramai dah gaji. Mesti ramai akan borong ;)





COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda