20 facts about pinkymomma.com

11:40

Entri pagi ni nk story mory ttg sesorang.

jeng..jeng..jeng...

Sesaje je kan...sebenarnya nak citer pasai http://pinkymomma.com ni.

Kita pun pink gak,,minat pink gitew..hehehe
Sama, kan?

Ok straight to the point, 20 facts about pinkymomma.com :-




1. Seorang perempuan.
2. Seorang isteri kpd en Zamri.
3. Ibu kepada 4D boboy boy.
4. Ada anak kembar. Best!!
5. Penggemar color pink mcm saya
6. Full time blogger.
7. Sesama kami sek di Sek Men Teknik Setapak, KL
8. Bdk PPN - SMTSKL.
9. Geng dikir barat di SMTSKL.
10. Seorang librarian di SMTSKL.
11. Sambung study di Poli Ungku Omar.
12. Masih lg ingat hantaran dia masa kawen.. Coklat kumbang ladybugs. Puye la. daku setia membaca blog si pinkymomma.com
13. Hometown - Cheras.
14. Menetap - Rawang.
15. Manis je orangnya.
16.Peramah dan tak sombong. Polite berkata-kata.
17. Bersalin anak:  1 secara normal, 3 orang lagi secara pembedahan (c-zer, csec, ceaserian)
18. Si kembar itu sebaya anak saya, Dhia Batrisya ;)
19. Sedang usahakan bisnes di rumah . WAHM. Work at Home Mom ;)
20.Seorang usahawan yang berjaya. Moga lebih berjaya hendaknya. Ameen.



Oh sgt semput memerah otak. hokayyy!
huhuhu
Tapi, best and fun,. 

Kasi ingatan tu ngimbau2 zaman2 dedulu kala. atau pun org kata exersize utk otak kita hehehe.

Masih ingat kah kpd pinkymomma.com ?


So, sekian sahaja 20 facts about pinkymomma.com atau pn di kenali sebagai #20factsaboutme





You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab