Apa yang istimewanya Meal Shakes Shaklee tu?

Bulan super duper best dari Shaklee sebabnya Meal Shakes Shaklee BELI 3 DAPAT 4!! RUGI jika ta...

Bulan super duper best dari Shaklee sebabnya Meal Shakes Shaklee BELI 3 DAPAT 4!!

RUGI jika tak dapatkannya bulan ini. Dah lah berkhasiat, murah pulak tu!!

NAK BELI 1 je!!

pun boleh! PM saya directly ye ;)

Apa yg best sangat dengan meal shakes Shaklee ni,ye?

Boleh baca disini:-





Lagi..yang istimewanya Mealshake ini, terkandung Lactalbumin yang sangat penting sebagai nutrisi kanak-kanak




1) Kanak-kanak yang membesar memerlukan nutrisi untuk pembinaan gigi dan tulang yang kuat!
= Lactalbumin berfungsi membantu pengangkutan KALSIUM dalam badan





2) Mengandungi antioksidan yang KUAT yang berfungsi meningkatkan IMUNITI BADAN KANAK-KANAK (rintangan melawan penyakit)
= Kaya dengan amino asid cystein






3) Menambahkan selera makan kanak-kanak, mempengaruhi mood, cara berfikir, emosi dan pengawalan stress di kalangan kanak-kanak dan yang paling; membantu meningkatkan kualiti tidur kanak-kanak
= Kaya dengan amino asid tryptophan






Antara testimoni-testimoni Meal Shakes Shaklee:-

 Testimoni Meal Shakes Shaklee 1:-
 Testimoni Meal Shakes Shaklee 2:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 3:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 4:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 5:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 6:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 7:-




  Testimoni Meal Shakes Shaklee 8:-

 Testimoni Meal Shakes Shaklee 9:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 10:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 11:-


Bosan dengan plain recipe? 

Boleh try juga resipi-resipi Meal Shakes Shaklee seperti di bawah.




Selamat mencuba!!




: Jom Chit Chat :
COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda