Total Pageviews

Apa yang istimewanya Meal Shakes Shaklee tu?

Bulan super duper best dari Shaklee sebabnya Meal Shakes Shaklee BELI 3 DAPAT 4!! RUGI jika tak dapatkannya bulan ini. Dah lah berkhas...

Bulan super duper best dari Shaklee sebabnya Meal Shakes Shaklee BELI 3 DAPAT 4!!

RUGI jika tak dapatkannya bulan ini. Dah lah berkhasiat, murah pulak tu!!

NAK BELI 1 je!!

pun boleh! PM saya directly ye ;)

Apa yg best sangat dengan meal shakes Shaklee ni,ye?

Boleh baca disini:-





Lagi..yang istimewanya Mealshake ini, terkandung Lactalbumin yang sangat penting sebagai nutrisi kanak-kanak




1) Kanak-kanak yang membesar memerlukan nutrisi untuk pembinaan gigi dan tulang yang kuat!
= Lactalbumin berfungsi membantu pengangkutan KALSIUM dalam badan





2) Mengandungi antioksidan yang KUAT yang berfungsi meningkatkan IMUNITI BADAN KANAK-KANAK (rintangan melawan penyakit)
= Kaya dengan amino asid cystein






3) Menambahkan selera makan kanak-kanak, mempengaruhi mood, cara berfikir, emosi dan pengawalan stress di kalangan kanak-kanak dan yang paling; membantu meningkatkan kualiti tidur kanak-kanak
= Kaya dengan amino asid tryptophan






Antara testimoni-testimoni Meal Shakes Shaklee:-

 Testimoni Meal Shakes Shaklee 1:-
 Testimoni Meal Shakes Shaklee 2:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 3:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 4:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 5:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 6:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 7:-




  Testimoni Meal Shakes Shaklee 8:-

 Testimoni Meal Shakes Shaklee 9:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 10:-


 Testimoni Meal Shakes Shaklee 11:-


Bosan dengan plain recipe? 

Boleh try juga resipi-resipi Meal Shakes Shaklee seperti di bawah.




Selamat mencuba!!




: Jom Chit Chat :
COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -

Labels

Dhia batrisya (396) blogger (382) 2018 (379) azlindaalin.com (352) dzal aidi fiqry (322) review (282) 2019 (270) resipi (148) travel (87) Daim Naufal (82) daddy (42) advertorial (36) Resipi 30 Hari Ramadhan (19) tutorial blog (11) Baby D (6) blogwalking (4) 2017 (2) 2020 (2)