Cabaran 30 hari : 11/30 : kenangan lucu zaman kanak-kanak

Cabaran hari ini sangat lah kelakar ok. Nk mengenangkan zaman kenakalan di waktu kanak-kanak. Ke...

Cabaran hari ini sangat lah kelakar ok.
Nk mengenangkan zaman kenakalan di waktu kanak-kanak.

Kenangan lucu zaman kanak-kanak.
Daku ni boleh tahan la nakalnya.



Yang mmg lucunya. Soh belajar. Boleh buat2 berlakon yg kekononnya belajar. Padahal, bila mak dan abah g dapur masak. Terus tutup buku.


 Bila kene soal sifir, terus terdiam. Sbb tadi tak belajar. Dok main. hahahahaha kan dah kantoi dgn mak! Tak dpt jawab.



Paling best tu, siap ajak Along main sekali. 
"alah, kita tak payah belajar la, main lagi best. Jom ttp buku jom. Kita main sama2"

Sekali.... mak dan abah sedang skodeng kami. Kantoi tak belajar!

Apa lagi!! kene rotan lah.

Aish..bila dok ngat2 kisah dedulu tu. 
Rerasa diri ini mcm bersalah je.
Sbb ...

Dok suka hasut abg dan adik main. Tak bagi dorang belajar.

Akhirnya, semua tak futher study. Aku sengsorang je dlm adik beradik yg masuk IPTA

Salah,kah aku??

You Might Also Like

2 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda