Cabaran 30 hari : 1/30 : 1 gambar terbaru saya dan 5 fakta tentang diri saya

Ini salah satu gambar terbaru dari saya. Berkabung kekdahnya, kan!! Cabaran hari ini adalah, 5 fakta tentang diri saya. ehem..ehe...

Ini salah satu gambar terbaru dari saya.

Berkabung kekdahnya, kan!!

Cabaran hari ini adalah, 5 fakta tentang diri saya.
ehem..ehem...macam sessi berkenalan pulak,kan?

Meh..meh..berkenal-kenalan kita yer ;)

So, ini adalah 5 fakta tentang diri saya ;-
1) Saya seorang Perempuan.
2) Saya isteri kepada handsome man - Mr Fird Adnan
3) Mummy kepada Dhia Batrisya dan Dzal Aidi Fiqry
4) Saya berzodiak LEO ♡♥
5) Saya menetap di Kajang ;)



Ini bukan auta tau.
Ini fakta
hehehe

You Might Also Like

4 comments

  1. Assalamualaikum! salam kenal sis! saya dah follow dan masukkan sis dalam #geng cabaran 30 hari. jemputla ke rumah sy bila free and saya dok kajang taw!
    Salam usahawan, kekayaan dan kejayaan ^_^

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusslam...salam kenal.. Add awak jugak!! Owh Kajang jugak ye.
    Tq dear moga awak pun d murahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  3. tq sis!amin3. kazen2 n kawan sy 3 orang shaklee. ^_^
    best tengok masyarakat kita makin health conscious dengan ade geng shaklee and herbalife cam saye..ehee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah dan komen. Nanti saya blogwalking kembali ye :) - Linda -