Cabaran 30 hari : 1/30 : 1 gambar terbaru saya dan 5 fakta tentang diri saya

Ini salah satu gambar terbaru dari saya. Berkabung kekdahnya, kan!! Cabaran hari ini adalah...

Ini salah satu gambar terbaru dari saya.

Berkabung kekdahnya, kan!!

Cabaran hari ini adalah, 5 fakta tentang diri saya.
ehem..ehem...macam sessi berkenalan pulak,kan?

Meh..meh..berkenal-kenalan kita yer ;)

So, ini adalah 5 fakta tentang diri saya ;-
1) Saya seorang Perempuan.
2) Saya isteri kepada handsome man - Mr Fird Adnan
3) Mummy kepada Dhia Batrisya dan Dzal Aidi Fiqry
4) Saya berzodiak LEO ♡♥
5) Saya menetap di Kajang ;)



Ini bukan auta tau.
Ini fakta
hehehe

You Might Also Like

4 comments

  1. Assalamualaikum! salam kenal sis! saya dah follow dan masukkan sis dalam #geng cabaran 30 hari. jemputla ke rumah sy bila free and saya dok kajang taw!
    Salam usahawan, kekayaan dan kejayaan ^_^

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusslam...salam kenal.. Add awak jugak!! Owh Kajang jugak ye.
    Tq dear moga awak pun d murahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  3. tq sis!amin3. kazen2 n kawan sy 3 orang shaklee. ^_^
    best tengok masyarakat kita makin health conscious dengan ade geng shaklee and herbalife cam saye..ehee

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda