Tuesday, 2 September 2014

Cabaran 30 hari : 2/30 : 5 cara memenangi hatiku

Kekdahnya la kan.
Nak tambat ati ku.

Hehehe siapa yg patut tambat tu, ek. 
Pastinya org pertama perlu tambat hari ku ialah encik somi. 
Org lain nak memenagi ati saya pn boleh. Tapi ....tapi..tapi... biar lah kene tptnya. Kan? Tak salah pun. Jika bertempat.

Okies2...
Tak susah pn nk memenangi hatiku ini. 
B
iasalah org berzodiak Leo ni kan. 
Nampak macam lah sombong, tegas, garang.. tapinya, dalam ati tetap ada taman. Hehehe.
Giteww!! wakakakaka



5 cara untuk memenangi hati saya:
Senang je..

1) rerajin lah buat suprise

Macam tang ni..balik je dari tempoh berpantang 2 bulan..
tadaaaaa.. rumah sudah cantik..weeeehhaaa!!
  • color rumah dari merah hati dah jadi pink strawberry & purple
  • lantai balkoni dah ber'tile'
  • ruang lorong ke bilik2 sudah ada lampu cantik & galeri bergambar.
  • dan paling2 best...dapat duit 2 keping. Untuk beli kasut baru..erm, kasut apa ek? spt mcm dah jatuh ati dgn scholl sb selesa 2 kasut scholl yg ado. So, nanti duit pemberian en somi ni. Kita bali scholl gak ler.. anyway, tq muahs2


I like x 1000000 ♡♥






































2) Selain itu, nk memenangi ati en isteri ni senang ajer..membantu saya masak, mandikan anak2, mengemas, mengemop, buang sampah, sidai kain & kemaskan kain. hehehe.. Anyway, tq my lalink. Awak selalu membantu saya..

3) Bawa saya g shopping byrkan sekali semua pun salah satu cara untuk memenangi ati isteri ni ha gak.
Hahahaha ni plg heaven..kot!! Sanggup??


4) Dapat perfume sokmo pn best!
Rerasanya en somi dah tahu cara nk tambat ati isteri nya ni.


5) Yang terakhir sekali (sebab ada 5 cara je kan). 
Cara ke - 5 nak memenangi hati saya mmg tak susah. Untuk kengkawan di luar sana. Hanya be a friend with me. 



No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers