Wednesday, 3 September 2014

Cabaran 30 hari : 3/30 :Sesuatu yang menguatkan saya

Sebagai seorang mummy kepada 2 orang anak dan isteri kepada 1 orang suami ni kan.

Tentunya daku perlu kuat.
Kuat dari segi mental dan fizikal.

Walaupun penat membawa anak2 berjalan2. 
Tapi, seronok bila melihat anak-anak happy


Anak sepahkan rumah pun tak pe.
Nanti dah tidur mummy akan kemas

Penguat hati mummy
my 3D
Daddy, Dhia, Dzal Aidi

Kuat dan gagah mencuri masa2 yang ada dengan 4x pam susu untuk si Dzal Aidi.
Korbankan masa dan korbankan duit utk suplemen.
Demi anak2.

Kesimpulan dari cabaran hari ini..sesuatu yang menguatkan diri saya ialah en suami dan MY FAMILY.

Tak lupa juga Family saya (mak, abah dan adik beradik) 





serta family sebelah husband. Anda semua pun penguat semangat saya ;)

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers