Cabaran 30 hari, hari ke 23 Pekerjaan yang anda inginkan selain kerja sekarang

08:30



Semua ibu2, mak2, mommies, mamas di luar sana mesti nk kerjaya cenggini kan bila dah ada anak?
Daku pun begitu juga.

Inilah pekerjaan yang di inginkan.

Nk sangat jadi WAHM, 
Sambil kerja sambil anak2 dpn mata.
Tak yah risau anak dah makn ke, dah tidur ke, dah mandi ke, ada tergolek jatuh ke..dan sbgainya.





Syok,kan cenggini.
sama2 cari duit dengan family.


Flexible time tu paling saya SUKA.
Insyaallah, moga di permudahkan satu hari nanti.













You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab