Cabaran 30 hari, hari ke 24, Rumah Impian Saya

Oleh kerana kita ni tak rajin nk mengemas, rumah kecik tu tak menjadi masalah. Lagi besar rasanya ...

Oleh kerana kita ni tak rajin nk mengemas, rumah kecik tu tak menjadi masalah.
Lagi besar rasanya lg byk sepahnya ;)

Rumah Impian saya ialah:-

1) Nk ada playroom dan studyroom untuk anak2


2) Small Office yg tak pakai space byk sgt.


3) Almari yang byk dalam bilik ;)


gegambar di atas sumber dr en google ;)

4) Ada swimming pool (yang ni dah ada) 



You Might Also Like

1 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda