Menyahut cabaran 30 hari

09:32

Ha...kan!!
Tetiba la pulak. Cabaran 30 hari ni muncul.

Pekebenda cabaran 30 hari, tu? 
Macam pelik je...macam best pn ado.

Bila baca2, rupanya entri utk blogger2. Untuk suka suki je.. Bkn pertandingan ye kawan2.


Yg bestnya...boleh kita baca penulisan, idea dan acaner dorang sahut cabaran2 dari blogger lelain. Di samping dpt berkenalan mesra di alam maya. Tak gitew ;)


Syarat2 nk sahut cabaran 30 hari ini, mudah aje.
1. Ikut tajuk cabaran harian tu. Karangkan di dlm blog .

2. Lebih krg..Satu ari..1 cabaran..

3. Hastag.
#kelabbloggerbenashari #cabaran30hari dr fb ke ig ke twitter ke..

4. Check it out cabaran2 mengikut hari.

Daku???
Sedang draft dan dlm proses publish katanya. Hahahaha
Jemput lah baca hari2 blogku dan penulisanku yg simple dimple.. 

Jgn lupa ye..tinggalkan komen2 anda yg blogwalking blogku.
Nanti kita follow awak ye. 

Manatau blog awak terlist dlm 5 blog terbaik yg daku suka baca ke,kan!!
Kan best tu namanya...

Jom bercabaran 30 hari sesama.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab