Snorkeling katanya

Sejak kami berkenalan pada tahun 2011, dan berkahwin pd tahun 2012. Ini lah kali pertama kami sn...

Sejak kami berkenalan pada tahun 2011, dan berkahwin pd tahun 2012.
Ini lah kali pertama kami snorkeling bersama2. 

Setelah ada 2 org anak,ok! hehehe
tetiba fefeling romantik kan!

credit pd jurugambar cik ily. :)
Tanpa dia, xdop la kami nk dpt gambar reromantik cenggini. haha romantik ke? Kami xde camera canggih2 masuk air. Kabanyakan camera hp aje kami pakai.


Tak tahu la en somi pernah snorkeling ke tak sebelum ni. (lupa nk taye hahahadoi ddk 1 rumah, tido sekatil pun tak tahu ke?) 

Bila kelihatan en somi begitu excited berendam dgn ikan2 ;) yg xsudah2, siap boleh sambung snorkeling di Marine Park. 

So, kita assume dia xpnah snorkeling la ye. hihihi jgn mare ye en somi. 


Mummy xexcited sgt sb dah pnah berendam snorkeling masa di sabah (Pulau Manukan dan Mamutik). Snorkeling di tepian pantai yg jernih. Tak la takut sgt mcm Tioman ni. Snorkeling tpt dalam. Walau safety jacket ado. Daku ttp ingatkan diri sendiri yag 'aku tak pandai berenang'. 

So, ketakutan mengusai diri. hahaha gitew citernya!! 
TAKUT sebenarnya.

APTB!




Jom ngimbau saat2 di Pulau Manukan, Pulau Mamutik, KK Sabah ;) 
21/7/2006 company trip gak ni 
MH2638
Snorkeling mmg best tpt cetek je ;) Tapi leh tgk ikang2 cantik2.
Nemo pun ade ;) ops clown fish ler..

Our room 939 Sutera Harbour, KK Sabah.
Sharing with Carol

Baju pink tu la boss nya, Mr Stuart
21/7/2006 lama dah berlalu, ttp dalam ingatanku.
Rindu Sabah!! Ada rezeki nt nak bawa 1 family lagi ke sini.



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda