Vrooom...Vroom...

Kesian lah budak ni, segala menan dah di simpan rapi dlm bilik. Nak clean and tidy puye pasal hall...

Kesian lah budak ni, segala menan dah di simpan rapi dlm bilik. Nak clean and tidy puye pasal hall rumah konon2nya. Sampai merengek minta bw moto ni keluar. Yg kereta merah Dhia tu jgn ckp lah. Mmg Dhia nk bawa keluar. TP, nanti la Dhia ye. Kita kemas sket2 rmah dulu. main la apa yg boleh bawa keluar dulu.



Motor ni hadiah dari tok mak & atok Subang sempena hari jadi 1 tahun hari tu ;) Kejap je masa berlalu. Dah 1 tahun 6 bulan awak ni. Nk kene g inject pulak. Tapi, baru baik selsema masa geraham tumbuh 4 btg. Harus tunggu ke inject terus ni,ye? Adesss kompius tetiba la mummy ko neh!!


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda