Weekend di rumah Tok Mak katanya ;)

Semalam ke Tesco Ara Damansara, menyopping bebenda rumah. Pampes pun murah uols. Mamy Poko Ju...

Semalam ke Tesco Ara Damansara, menyopping bebenda rumah. Pampes pun murah uols. Mamy Poko Jumbo pack RM40.90 dan Drypers RM30. Rembat lah beberapa bag utk stok. Yg pastinya si bam bam beli sama size dgn kakak dah. Tak yakin nk beli kecik2 dah ;) Sambil menyopping pampes anak, mata melilau tgk chocolate manatau dpt minis hanuta tu ke kan. Erm, harapan lah nk dpt kt tesco tu. Tunggu la aku jd Purchasing manager kat sana. Pasti serba serbi ado hahahaharapan la!! 

Muka budak gumbira dpt mkn spageti ;) fav all the time 
Tapi yg kali ni, versi tok mak.
Afredo Mushroom dan Chic ;) Not Bad ada rerasa herbs sket. I like !!

Senyum bg nampak gigi, Dhia
Pasti Dhia tunjuk muka cenggini, ko


Muka nan hado
Nk gigit choc kekdahnya ;)


You Might Also Like

2 comments

  1. Cute gbo last tu...mamam spegeti die

    ReplyDelete
    Replies
    1. patuh pd arahan,'senyum bg nampak gigi, Dhia'...hehehe br la senyum cenggini ;)

      Delete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda