Aktiviti Mak Pak di Malam Ahad bersama Kopi Wonda

Malam tadi kisah kami membeli belah ke Hypermarket, abes je byr. Terus ada promoter bagi tester co...

Malam tadi kisah kami membeli belah ke Hypermarket, abes je byr. Terus ada promoter bagi tester coffee. New brand 'Coffee Wonda'. Kami pun ambil dan minum. Termasuk la si kecik tu sibuk mengopi. Tak pe la, 1st tym bg awak rasa kopi ni ye. Pasni tak boleh lg ;). Promoter invites kami sertai games. menang atau kalah tetap dapat hadiah. Kalo dah bab2 hadiah ni,kan? Mmg mak pak nya suka. hehehehe Memula mak la mulakan dulu games ni. Ladies first kan.  


Gamesnya, pegang chopstick yg pjg giles mcm drumstick drum tu. Kene kumpulkan 10 biji kopi dalam masa 30 saat.

Tak sampai 30saat mummy berjaya habiskan. Yehaaaaa!!
Dapatlah 2 tin kopi wonda tu.

Turn daddy, dapat hanya 7 biji je dalam masa 30 saat.
Hampir2 nk berjaya. Tapi, tidak berjaya.
Dapatlah 1 tin kopi wonda.



Pada uols yg nak join games mencabar ni, gi tgk jadual roadshow kopi wonda ni di seluruh TESCO terpilih.

Kami bknnya nk hadiah tp, nk menguji ketajaman dan kejituan kami ketika memegang chopstick dgn biji kopi tu je.


Boleh gak dapat free coffee dgn penukaran tin brand kopi jenama lain.
Ha!! korang bawalah tin2 kosong ke roadshow kopi wonda ni.

Rugi tak rasa. Kopi sedap, memlm nk tido pun terkebil2 mata atas katil.
dah pejam celik, pejam celik. Rupanya tak tidur2 lagi.


Nampak tak? Bapak besau chopstick nya tu ..


Daddy, sila lah kepit. Jgn tak kepit ye.
Tadi, dok gelak2 kan bini mu, terkial2 kepit biji kopi tu.
Sekali, mummy dapat skil ...terus zasss lelaju kepit mengepit biji2 kopi tu. 


Si kakak ni, mencari makanan je kerja nya.
Tok seh amek tau aktiviti mak pak nya..
hehehehe
Asalkan kamu bahagia ;)


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda