Cabaran 30 hari : hari ke 31 : Apa yang saya dapat dengan berblog

Entri terakhir selepas bercabaran. Lps ni daku kene train diri sendiri supaya konsistem dan rajin ...

Entri terakhir selepas bercabaran.
Lps ni daku kene train diri sendiri supaya konsistem dan rajin update blog. Dabn apa yg saya dapat dengan berblog neh?




1. Ukuwah. Berkenalan dengan rerakan blogger yg sahut cabaran ni. Tak kenal maka tak cinta. Bila ada topik2 cabaran ni, dengan cara langsung tak langsung kenal mereka ini. Sb sblm ni daku mcm syok sendiri je berblog,kan hahahaha




2. Rajin update dan belajar menulis dgn cara yang bagus dan betul. Walaupun kekadang tu ke laut darat. Darat laut gak lah.




3. Hari2 kene ada idea baru. Bagus untuk latihan minda dan otak ku yg agak sudah tua ;)



4. Share ilmu. Terutama tang penyusuan dan parenting sket2. Dedulu rajin hapdate dlm fb. Tp bila byk soklan org taye tu, nk scroll tak larat ahkak dah. meh le berblog. Nk ape search aje kat blog ahkak dan enter,. Giteew!! ;)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda