Meal Shakes Shaklee dan ESP Shaklee

09:29


Semalam, kecoh tentang harga minyak naik 20sen seliter.TAPI Shaklee ada berikan PENJIMATAN di bulan Oktober 2014. ESP Shaklee JIMAT RM150. dengan BUY 6 FREE 1 dan Meal Shakes Shaklee JIMAT RM113.75 dengan BUY 3 FREE 1. Maka kita panggil bulan ini PROMO berganda dari Shaklee kerana PROMO Meal Shakes Shaklee dan ESP Shaklee.



Promo 1:
* Buy 6 Free 1 ESP

Fungsi ESP Shaklee:




KEBAIKAN :  ESP SHAKLEE
  • Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

  • Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

  • Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.

  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

  • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

  • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

Kalau tak cukup protein apa akan berlaku?
  • rasa lemah, lesu, tak bermaya..akhirnya menggeletar.
  • kolesterol tinggi, tekanan darah rendah..jadi pening.
  • punca ulser perut + ulser usus.
  • luka lambat sembuh akhirnya berparut.
  • ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur.
  • antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh nak lawan penyakit yang datang. Kurang ketahanan.



Kalau cukup protein pula?
Macamana tau badan kita cukup protein? Kemusykilan di situ. Jadi "always play safe" ambil ESP ini sebagai pelengkap. No harm at all.


-------------------------------------------------------------------------------


Promo 2:
* Buy 3 Free 1 Mealshake 

Fungsi Shaklee Meal Shakes.


1Shaklee Meal ShakeLengkap
~mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat akan menyebabkan menyukarkan kadar penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. ia turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak
2. 
Shaklee Meal ShakeMembekal nutrisi kepada sel tubuh


~kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, darah, organ, imun dan lain-lain
3. 
Shaklee Meal Shakes membantu tumbesaran


~mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses pembesaran tubuh badan
4. 
Shaklee Meal Shakes sebagai Anti oksida


~Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan agen anti oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
5. 
Shaklee Meal Shakes Mengembalikan seri wajah


~mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat, sekaligus memberi kompleksi wajah yang lebih cantik

6.Shaklee Meal Shakes detokfikasi


~kaya dengan serat larut untuk membanu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

7. Shaklee Meal Shakeskelazatan rasanya


~ minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktosa semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

Siapakah patut minum Meal Shake ini?


Nak beli SATU SHJ pun boleh. 
PM/WA/Telegram/Call saya: 0126460421

Nak beli direct KAD KREDIT dgn SHAKLEE secara online :
ESP
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8483c7571af3b612e0c3538da027be95

Meal Shakes: https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=788fa30233fcab2260b28ae40dde74a7


COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab