Misi mencari pengasuh

Mmg pening nak memikirkan bab mencari tpt meletakkan anak-anak. Sbb tok mak nk g umrah. Makanya, ...

Mmg pening nak memikirkan bab mencari tpt meletakkan anak-anak. Sbb tok mak nk g umrah. Makanya, mummy dan daddy kene cari solusi lain. Buat masa ni menyempat cr secara online dan zasss terus site visit.

Kriteria, ikut law la kan. 1 penjaga 4 org budak ;) atau vise versa. Prefer rumah org berbanding nursery. Tp, google hanya jumpa nursery je. 

Untuk 2 nursery ni dah buat site visit dah. Nampaknya, kriterianya belum capai KPI kami.

Ada sesapa mempunyai idea untuk membantu kami mencari penjaga anak2 di area Kajang? Prefer Kajang Perdana.




Taska Al-Hannah, Kajang Perdana
Anak 6 bulan RM350
1tahun 9 bulan RM260
Pendaftaran 2 orang RM250


Taska BondaMama, Kajang Perdana
1 tahun ke atas sahaj RM300

2 nursery ni dah site visit dah ;)


Saya tidak mahu perkara seperti di Taska Permata Bonda Presint 11 Putrajaya ini berulang atau terjadi. Mmg ajal maut di tangan NYA tetapi, kita kene usaha yg terbaik untuk yg terbaik,kan?

 
Posting as Azlinda Alin (Change)




You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda