Tuesday, 21 October 2014

Omega untuk IQ bijak

Saya suka suplemen Omega guards dari Shaklee ni. 
Sebab ianya bukan sahaja untuk saya. malah saya kongsikannya bersama anak saya yg berumur 1 tahun ni. Mana boleh tgk anak orang lain dok makan minyak ikan je. Nanti kang, anak org lain otaknya di penuhi DHA dan bijak. nak jugak jadikan anak kita seorang yang bijak pandai gak,kan?



Mmg benar. Urusan pandai tak pandai ni sangat lah subjektif. Tapi, DHA sangat penting dalam pembentukkan sel-sel otak supaya berhubung dengan cepat.


Omega guard Shaklee di hasilkan dari ikan dari laut dalam yang bebas dari merkuri.



Omega Guard Shaklee baik untuk anak-anak kerana:-

  • Omega Guard Shaklee penting untuk perkembangan dan fungsi otak.
  • Omega Guard Shaklee menguatkan sistem imun anak.
  • Omega Guard Shaklee mengoptimumkan penglihatan untuk membantu proses berfikir dan melihat.
  • Omega Guard Shaklee anak lebih cergas.
  • Omega Guard Shaklee mengurangkan masalah lelah dan ekzema.
  • Omega Guard Shaklee melindungi retina mata.






Omega guard Shaklee baik untuk orang dewasa juga:-
  • Omega Guard Shaklee Menguatkan ingatan
  • Omega Guard Shaklee Mengurangkan sakit sendi dan lenguh-lenguh badan.
  • Omega Guard Shaklee Mengurangkan asma
  • Omega Guard Shaklee membantu menurunkan berat badan dan menyingkirkan lemak di dalam badan.
  • Omega Guard Shaklee sangat sesuai untuk ibu mengandung juga




TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE





Order dan pertanyaan:-
COD: Kajang / Cheras/ Subang
fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
012-6460421
nurazlindaazman@gmail.com
pinky-lynn.blospot.com

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Thanks Yang Rajin :)

Google+ Followers

Followers