Selasa Macam Isnin

12:21

Sekejap sahaja dah hari Selasa, tapi terasa seperti Isnin. Sebabnya semalamkan cuti raya haji ;) kemalasan tetap melanda nk bekerja. Biasalah anak2 menangis bila mummy bersiap2 nk g kerja. Apakan daya!! Tu nasib lah opis dpn rumah aje. Kalo nun jauh di sana. Ha, acaner tu?



Seperti biasa, kasi top up energy dulu. Dedulu sebelum kenal Shaklee mesti pepagi amek nescafe. Sekarang, tak lagi. Kita amek Peformance drink (PD) minum sesejuk. Sdap!! Mcm air fresh oren yang kurang manis. Manis2 buah aje.Pekena air sejuk2 pepagi sbb naik tangga berpeluh dan panas hehehe gitew!! Pagi ni maleh le rerasana nk amek ESP sbb nk telan vitales teruih. So, amek PD, B complex dan Vitalea. Kasi energy kedambom!! 

Energy keno adolah kan. Memalam tu bkn tido lena sangat2, kejap susukan si kakak, kejap lg susukan si adik pulak. Dah ler memasing tidurnya tu kul 12 tgh mlm. Tp, nk menidurkannya dr 10mlm. Mummy dok df yg tu berejam2..last2 tak tidur gak. So, kasi df yg sorang lg. pun sama. Last2 korang tidur kul 12 gak kan. 2 jam mummy tu cenggitu sahaja la ;)


Kekdahnya peti ais ofis dah jadi mcm peti ais sendiri. EBM ku di sana. PD pun kasi simpan fridge bg tahan lama dan texturenya cantik. Chocolate pun ado utk kudap2an katanya hehehe

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab