Set Penyusuan

Ramai yang risik-risik manja apa rahsia saya menyusukan 2 orang anak 1 tahun 6 bulan dan 3 bulan...


Ramai yang risik-risik manja apa rahsia saya menyusukan 2 orang anak 1 tahun 6 bulan dan 3 bulan ini. Sebenarnya kerap juga saya share di blog saya tentang susu saya yang melimpah ruah ni. Alhamdulillah rezeki dariNYA. Tapi, saya bukan mengharapkan rezeki semata-mata. Saya juga usaha gigih untuk yang terbaik bg kedua anak saya itu. Nk harapkan mkn protien, sayur, buah secukupnya setiap hari kekadang tak mampu. Almaklumlah kebanyakan di antara nya kadang2 berangin dan ada yg tidak elok untuk kaum wanita. Untuk safe mood. Saya pilih Shaklee vitamin suplemen yang selamat untuk saya dan anak-anak saya. Pilihan Set Penyusuan Shaklee saya ialah SET 3M.


http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/09/bagamana-shaklee-membantu-saya.html

http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/10/cara-menyimpan-susu-perahan-ebm.html



Dalam set penyususan 3M Shaklee ni, boleh dikatakan complete set untuk khasiat diri saya dan diri anak-anak. 

Badan juga ringan dan tidak mudah letih dgn set penyususan 3M Shaklee . Almaklumlah, anak sedang membesar kita kene bg sepenuh perhatian. Masa tidur pun terpaksa di korbankan. Nk tidur pun kene tunggu semua masuk tidur. Jika pukul 12tgh mlm. Maka 12 tgh mlm lah baru maknya boleh tidur.

Set penyususan 3M Shaklee juga meningkatkan daya ingatan. Dah bersalinkan 2 org ni. Mmg mudah lupa mak2 ni kan. Memcm menda nk di buatnya. itu ini..sana sini. Pastu lupa memacam :(

Set penyususan 3M Shaklee juga membantu menurunkan berat ibu selepas bersalin.

Set penyususan 3M Shaklee sesuai untuk ibu yang bersalin secara pembedahan mahupun normal.




Jom lihat apa kandungan Set Penyusuan 3M Shaklee 
http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/01/stok-susu-melimpah-ruah-dengan-set-3m.html

B-Complex

* Mengurangkan tekanan emosi dan mengawal stress
* Meningkatkan tenaga dan mengelakkan kelesuan
* Menukarkan makanan kepada tenaga
* Bantu tingkatkan sistem pertahanan badan

Vita-Lea
* Melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian
* Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
* Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
* Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia

Vita-C Plus

* Meningkatkan tahap imun sistem badan
* Membantu mempercepatkan penyembuhan luka
* Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
* Sumber anti-oksidan untuk kecantikan kulit dan juga melawan kanser

Alfalfa

* Sebagai milk-booster membantu ibu lancarkan penyusuan & menambah susu badan
* Membesar dan menegangkan payudara
* Sebagai pelawas & mengatasi masalah sembelit

Ostematrix
* Menguatkan tulang,kuku, gigi dan gusi
* Mengurangkan stress, mengimbangi tekanan darah, menenangkan saraf, menggalakkan tidur lena di malam hari
* Mengatasi mood swing dan sakit kepala

ESP Soy Protein
* Membantu melancarkan penyusuan susu ibu
* Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
* Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
* Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
* Memberi tenaga berpanjangan kepada badan dan meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh


http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/08/meh-rajinkan-diri-buat-ebm.html

http://pinky-lynn.blogspot.com/2014/10/cara-memperbanyakkan-susu-ibu.html


TESTIMONI SET PENYUSUAN SHAKLEE







Bagaimana jika saya nak order?
HUBUNGI SAYA!!!

COD Shaklee: Kajang Perdana, Tesco Kajang, Jelok, Saujana Impian, Sg Kantan, Mydin Kajang, Bdr Teknologi Kajang, Hospital Kajang, KK Kajang, Penjara Kajang/ Cheras/ Kg Melayu Subang

fb: http://www.facebook.com/UrbanMummy1
Whatsapp / Telegram / SMS/ Call: 012-6460421

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda