Tak de hadiah hari lahir pada 10 Oktober

10 Oktober lalu adalah birthday encik somi. Tahun ni tak de celebration mcm lelepas, tak de...


10 Oktober lalu adalah birthday encik somi. Tahun ni tak de celebration mcm lelepas, tak de hadiah pun kelihatan dan semestinya hati en somi sadis kan?

Bukan adiahnya tak dop, tp lewat sket je. Almaklum ler jauh beli nya dari UK sana. So, amek masa sikit. 

Pada hari lahir tu dah inform en somi, hadiah ada dari London. Amek ms sket ek nk sampai. Dia ckp, klo bukan ip6 tak ler bg hehehe. ip6? Daku pun tak pakai ip6 hokey!!

13.10 isnin aritu, selamat dah sampai parcel.
Yeay!! Alhamdulillah adiah en somi dah sampai!!
Makanya... Bininya pun tak sabau2 balut sblm en somi balik dr keje.

Setibanya en somi sampai rumah je, bg dia mkn dulu dan berehat2. Dhia terus pass adiah pd daddy. Padahal Dhia tu sibuk nk buka balut adiah tu je.

Muka en somi terus senyum2..heheh maaf la, saya kekerangan idea n bg bg ape. Tp tgk2 en somi suka melaram dgn jam. Bg la dia melaram dgn jam byk2 dulu. Esok2 manatau bininya dpt melaram dgn gelang yg macam2 design. Kan!! gitew pulak ye.

Hadiah ni di beli dr Suhaida yg menetap di London. Minta dia crkan jam. So, Suhaida tu akan whatsapps gegambar jam byk. Tp, saya jenis tak kisah, just ok aje. Aslkan harga nya tu mahai kt Msia ;)

Nk jugak yg mahai kt negara sendiri. APTB bukan nk support ekonomi negara sendiri ye!! hahahahah haru!!

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda