Air tin murah 40 sen setin

09:13

Lama giles hutang pos bab air tin ni. Sampai dah abes pun air2 tin ni di rumah. Sakan nau kedarahnya!! Air tin murah gile kat Giant Saujana Impian, Kajang. Lebih kurang 40sen lah setin. Memang memula tak tau pun ada clearance di satu sudut. Kebetulan nak beli air A&W yang 1.5 liter tu. Tetiba, ternampak pulak clearance air tin. Belek punya belek. Nmpak ok, tak de cacat cela. Cuma expired date nya bulan 11 dan bulan 12.

Tak pe lah kita beli utk minum sendiri je lah.. Dah abes byr. Rasa sayang pulak tak beli utk mak abah. Makanya, shopping utk mereka dan keluarga ipar juga. Kakak cashier pun terkezut dgn rege itu. Siap sound lagi,'akk jgn beli lagi. Kami nk jugak beli ni' .... hahaha gitew ko!!




Rege Ice lemon Tea tu RM4.00 ada 12 tin. FnN tu pulak RM1.38 utk 1 pek.
Mmg seronok giler.. Keeskkn arinya, tengok2 dah tak de dah offer tu. Mana la tau kot2 ada offer lg ke kan. Boleh buka kedai jual air tin bahahahaha

Mulai hari itu, kami mmg rajin ke Giant Saujana Impian Kajang. Mengharapkan langkah kanan. Bukan untuk offer air tin sahaja. Apa2 offer yg menarik tertarik pasti kami nanti kan.

Eh,....eh.. bkn nk cari brg je. Tp, bawa ank riadah main menan free sekali kat sini. Menan yg nanyi2 ddk dlm mcm kete goyang2 tu. Mmg suka si Dhia tu. 1 jam pun tak cukup.



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab