Kemanakah hujung minggu pertama di Awal November 2014

17:19

Weekend kami yang dah di atur agenda-agenda. Itu ini, jumpa org itu, jumpa org ini. 

Tetiba..semua kene batalkan. Sob..sob..mohon maaf semua. Syurga di bwh kaki somi. Saya menurut perintah. heheheehe...

Sebab...



Alih2 'pak abang' (panggilan anak-anak untuk adik encik husband). Mengajak en somi dan adik beradik en somi mencari tempat mancing berhotel riadah katanya. Puas google sana sini. Majoriti kebanyakan tempat fully booked.

Gmbar atas tu adegan drama sadis Bella dan Dhia. Geng main dan geng gaduh manja mereka.

Misi mencari tempat beriadah bersama FIL di teruskan. Dalam masa beberapa jam. Terus pak abg dan cik ily memaklumkan bahawa mereka dah settlekan semuanya di AVANI GOLDCOAST SEPANG.



Dengan pantasnya, bersiap, mengemas bebarang...terus zassssssssssss ke Bagan Lalang, Sepang.


Hujan renyai2 membasahi tanah Kajang. Berharap agar perjalanan kami di permudahkan ;)






Si kakak ni, ssh benau nk soh dok dpn.. Nk ngemping gak la tu. 
Bergayut la korang kiri kanan mummy neh.

Daku rela aje kan!!

Edisi seterusnya ttg AVANI GOLDCOAST BAGAN LALANG SEPANG akan di saambung nanti...


*bukan di sponsor oleh pihak AVANI GOLDCOAST BAGAN LALANG SEPANG. Tapi, sponsor besau ialah pak abg. Sponsor kecik oleh en somi. Sponsor lelain by adik beradik en somi. Tq uols!!

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab