Kidzoona Playground

Bertukar angin bawa anak-anak ke kidzoona. Selalunya kami bawa anak2 main indoor...

Bertukar angin bawa anak-anak ke kidzoona. Selalunya kami bawa anak2 main indoor playground di Metropoint Kajang - My Kidz. 
Bayaran masuknya Unlimited - Weekday RM25, Weekend RM35. 
Untuk 2 hours pulak RM18 - Weekday dan RM25 Weekend.

Kali ni, mencuba Kidzoona pulak. Weekend RM15/day manakala weekday RM10/day. Pakej pun ada. RM50 utk 6 kali masuk.
Mak bapa FREE dan ank bawah 1 tahun pun FREE.
Murah sedikit Kidzoona ni, tapi tak de tempat main pasir2 mcm di My kidz.

Memula takut nak main menda alah ni. Bila tgk adiknya naik.
Tetiba je si kakak ni, pun berani.

Suka nau kamu kan!!

 Daddy balik dari keje. Kerja daddy lak, melayan anak2. hehe

Amek gambo sendirik ;) comei dak?



Seronok kat sini, sebab tak yah pikir kejar masa.
Kita rileks2 je.

Si Dzal Aidi sampai bangun tido dan tido beberapa kali dah.

Amek dr kawan tu pulak, bawak lari menan 


Suka nau bab2 music ni. Nak masuk music kelas ka?

Kidzoona ni ada 3 org staff jaga, kalo nk tinggalkan anak.
Then nk p shopping pun boleh.

Tapi, saya idak ler begitu.
Kene tgk anak bermain. Penting tu ;)



Anak2 mmg selamat main kat sini.





Dah namanya dak pempuan. Main pun ala2 girl puye menan aje la gamaknya.

Next time, mmg boleh g lagi. Bawa anak lepak sini. Mummy pun tak penat sgt. Leh duduk duduk lepak sama. 

Musim-musim hujan ni, mmg selamat bagi anak-anak main dalam bangunan aje. 



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda