Percutian singkat bersama FIL Day 2 - Avani Gold Coast Bagan Lalang Sepang

Hari kedua di Avani Gold Coast Bagan Lalang Sepang. Membawa anak-anak bersiar-siar kasi hirup udara segar bugar di pagi hari. Bila si...

Hari kedua di Avani Gold Coast Bagan Lalang Sepang.
Membawa anak-anak bersiar-siar kasi hirup udara segar bugar di pagi hari.


Bila si kakak berjumpa si adik...seronok dua org ni kalo bab berjalan2


Sambil bersiar-siar harus lah kasi kakak makan jugak. Perut kene kasi isi. Sangat penting breakfast ni tau!!. Kene ngajor dari kecik2 lagi ;)


Ketika kami bersiar2 sebelum terjun ke swimming pool. 
Mereka semua dah nk breakfast dan siap2 rupanya.

Ok daddy jom zasssssssss kita bersiap2 ikut mereka.


Basikal kasi parking tepi dulu eh.
Sume dok pakat nak naik. Kecuali DHia, tak mo naik 

Hamboi daddy..basikal pink gitewww!!


Ayah pun berbasikal dgn Raziq ;)

Si kakak, anak ayah

Si Haziq, anak ayah gak.

Dah semua..jom kita ke swimming pool.

Maaf gegambo di swimming pool tak de. Mummy ni ha tetiba busy dgn hal2 opis. Sana sini call mummy. Nk makan pun tak kenyang! 


Sebelum balik, kasi tidur dulu anak2.
Cas tenaga dulu.

Aik, si adik tu pesal gelak2? Org soh tidur. Nk main lak dia ye..


Last kopek sebelum balik, kita lelepak di balkoni kejap ;) sambil bergambo as usual.

Kang tak de gambo kang. Korang rindu lak nk tgk. 

Ada yg sampai tak sabau nunggu mummy hapdet pun hado tau. Terharu mummy sekejap. Ada yg sudi ikuti kisah keluarga kecik kami. Alhamdulillah.



Sementara menunggu daddy kemas barang2 ..Bw anak main tangga kejap.

Sibuk lah si Dhia ngajak Uncle Wan main. Uncle Wan tu busy jaga anok tu hehehe.

Masa kecik2 Dhia puye la takut dgn uncle Wan ni. Nampak uncle Wan, je nangis. Sekarang, tidak lagi. Sibuk je nk ngajak main je.



Ok kereta2 ITAM udah beratuq.. Masa untuk kami pulang ke rumah memasing.
Sadis!! sbb nk kene berpisah dah semua. Jumpa lagi semua. Ada rezeki kita gather2 lagi ye.

Bye bye Avani Gold Coast Bagan Lalang Sepang. Saya kasi 4* mmg best stay sini. Katil yang empuk, suasana romantis dan selesa untuk seisi keluarga.
 Walaupun ada beberapa servis yang kurang enak.


Sebelum pulang ke rumah, sempat pekena Cendol Bakar di Dengkil. Mmg sedap, lain dari yang lain. Kami lunch Cendol bakar dengan nasi ayam. Gambo lelain tak dak. Bateri hp flat oledi :(

*penginapan bukan di sponsor oleh pihak AVANI GOLDCOAST BAGAN LALANG SEPANG. Tapi, sponsor besau ialah pak abg. Sponsor kecik oleh en somi. Sponsor lelain by adik beradik en somi. Tq uols!!





You Might Also Like

1 comments

  1. The best time to go for holiday would be on Sunday, after the weekend crowd has left. Its cheaper and you can get the resort all to yourself most of the time. If your friends want to go, try booking here to get cheaper rates Book Avani Sepang Gold Coast Resort at Discount Rates

    ReplyDelete

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda