Perkenalkan anak-anak tempat cari makan sebelum mummy berkahwin

Terlanjur tok mak memyelesaikan proses2 umrahnya, maka mummy amek kesempatan utk bawa anak2 riadah...

Terlanjur tok mak memyelesaikan proses2 umrahnya, maka mummy amek kesempatan utk bawa anak2 riadah seketika. Perkenalkan anak-anak tempat cari makan sebelum mummy berkahwin. Ini lah dia Easy byRHB - RHB Bank Berhad. Mana mummy boleh lupa tempat yang byk mengajar mummy erti pengalaman, keusahawanan, ketabahan, kesabaran, motivasi dan leadership. 


Dhia sangat happy di sini, mungkin color dan interiornya membuat kan Dhia feels comfortable. Siap berguling2 atas lantai. Uish!! kotor nak,oi!! 


 Si bambam siap kene gomol dgn aunty2 di sana.
Gambar2 bersama aunty2 lupa nk snap.
Biasala kan...gossip girl. Sibuk berborak sana sini.

Nasib en somi tak de. En somi bekerja harini. Kalau idak!! Mahu kene bebel. Dok borak sakan nau tu!!

Borak2 ..borak gak tau, daddy. Anak2, mummy ttp jaga bebaik, tau.
hehehehe


Siap mummy leh handle ode makan dan melayan anak makan lagi. Sambil menjaga 2 orang ni. 
Teror,tak? 

Selfie pun sompat,tau!! bahahahaha

1st time ni, mummy  bawa 2 org gi makan dgn sendirinya.
Alhamdulillah 2 orang ni elok aje dgn mummy.

Si adik, Dzal Aidi tu dah kenapa? Haus ek? Nampak air atas meja tu?
Air adik bukan di situ. Air adik, jap gi mummy suap ek ;)


Kasik Dhia menan. Gift beli 1 set Dhia puye makanan.
Supaya tak lah boring menunggu mummy layan adik dan direct breastfeed si adik.



Ni pula, table utk pmbayaran balik personal loan.

Mummy selalu received call, org tanya pasal loan dan nak buat loan.
Saya idak lagi keje dlm perbankan ye, kawan2!! 

Ada lak yg tanya mummy masa called,"sekarang kerja apa? Buat apa?' 
Wah korang ni ...customer ke wartawan?

Saya kerja di company swasta buat HR, Traning dan ISO auditing.  
Sesambil tu buat shaklee dan larome. 
Giteeeeeew!! ;) hehehe Tak tinggal, cerita part bisnes tu,kan!! 

Ok tak? ke nk saya cerita lagi job scope? kang 10 hari 10 mlm tak habis nanti.
wakakakakaaka

Kalo ada yang nak buat personal loan ke ASB loan ke Saving Akaun ke. 
Gerenti servis cepat 10 min je urusannya. Time lunch pun korang boleh terjah.
Oh ya!! operasinya 10pagi - 10 malam dari Isnin - Ahad (hari2 buka).

 Boleh lah reroger:
AFZAN - 012 3267917
SUE -014 3529253


Tenkiu aunty2 sekalian.
Ada pulak duit raya utk anak2 ye.
hehehe

Moga kalian di murahkan rezeki yg melimpah ruah.
Ammen yarabbalalamin


Lps dapat susu, zasssssssss Dzal Aidi tido.
Mummy nk layan Dhia main dan window shopping jap.

Bahagianya cuti yg penuh bermakna.
Patut lah anak2ku suka nau. Kalo mummy tak kerja, ye!!

Dah la korang tido mlm ttd kul 1 pagi. Mcm tau2 mummy coti.
Tapinya..mcm nk gak tunggu daddy nya jugak tu.. 

Daddy balik kerja, baru lah korang nk tido ye.

Eh, daddy kerja utk OT ke gi mancing tu? bahahahahaha
Apa2 lah ye, daddy. Yang penting cr rezeki kuat2. Boleh belanja mummy dan anak2 nanti.
hahahahah giteeeeeeeeeeew!!



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda