Wednesday, 26 November 2014

Pertama kalinya karaoke berempat bersama

Lama nau rasanya tak jejakkan kaki ke bilik karaoke. Last sekali, masa ngandungkan Dzal Aidi yg ke berapa bulan pun tak ngat dah hehehehe. Tu kat putrajaya tu. Yg Green box Cheras ni, rasanya last gi masa zaman couple kot ;) Bila lama tak jejakkan kaki, memacam dah berubah. Dulu pilih lagu pakai remote je. Skrg kene touch screen lak.


Plan nk jenjalan kat luar mcm malas. Dhia pun baru baik dr Chicken pox. Kasi pantang sket udara luar dulu. Takut kene hujan ke apa ke kan. So, cr tpt yg boleh relax2, ank2 senang nk direct feed, anak2 boleh berehat dan tidur serta ada makan, minum. So, green box paling sesuai

Alhamdulilah dedua anak kami ok sesangat during karaoke session. Siap boleh tidur dengan lena bdk 2 org ni.

Penat beno la tuh!!


Kita kasik anak2 layan lagu2 mereka juga. 3 jam tu oi!!Mau terkeluar anak tekak kalo memanjang nyanyi berdua,kan!!

Lagu2 untuk si Dhia, Children song, Let it go ... 
Let it go ni, lagi lah suka gila dok ulang2 berkali2. Macam la umh tak de rekod citer ni. 

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Followers