Riadah anak-anak FREE sahaja ;)

Bila ada anak-anak, fokus utama mmg ke arah anak-anak sahaja. Kalau boleh nak ...

Bila ada anak-anak, fokus utama mmg ke arah anak-anak sahaja. Kalau boleh nak bawa anak-anak berjalan hari2. Tapi, kadang-kadang apa kan daya. Tempat yg kami sering lawati untuk berikan Dhia main FREE adalah di Saujana Impian - Giant Hypermarket. Sambil2 tu mak pak leh makan ayam uncle John.. Nyummeh.

 
Kalau dah main menda alah ni, 1 jam 2 jam pun hokey!!
Sonok giles!!

Mummy dah daddy terpaksa berdiri menunggu. Kekdg daddy siap amek kerusi kat mamak. Duduk tgk terus. 

Tak lama lagi, kita bawa kerusi berkampung kat sini pulak ye.


Alhamdulillah, Dhia tak memilih mkn buat masa ni. Anakku mmg suka bab2 makan. Nak pulak tu ada fresh oyen. Mmg happy nau lah dia!!

Dah besar ni pandai nk berkawan aje. Makanya, si Kak Bella ni pun jd bff Dhia la gamaknya. 
Time baik...baik la. Cer time gaduh, jeritan batinku........... terus terkeluar ;)



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda