Seluar sebelum Mengandung Size M dah boleh pakai.

Jimat duit nak beli seluar lain atau size lain. Bila size bertukar tu, ada 2 reaksi. suka atau duk...

Jimat duit nak beli seluar lain atau size lain. Bila size bertukar tu, ada 2 reaksi. suka atau duka. Kalo size mengecil,  SUKA lah HATI kita. Ye dak!! Kalo bertambah size? Sendiri nangis sob...sob..sob..sob. Ok mmg bestkan bila seluar kerja sebelum mengandung SIZE M dah boleh pakai kembali selepas melahirkan anak. Itulah saya!! SAYAAAA!! 


Kurus sebab L'arome ke nih?


L'arome?? Slimming serum?? Apa tu?? 
Itu lah reaksi saya masa di sapa oleh kakak ipar saya. Bukan saya tak suka, tp losyen mustajab atas meja ofis tu masih lg tak perabih lagi. Saya pun tak concern sgt nk kurus. Krim tu semua utk buang angin sebenarnya. Bab2 kurus ni..sbnrnya,dh beberapa kali di tegur oleh en somi. 'Bila badan nk cantik balik mcm masa kawen dulu?' Saya?? Senyum aje. Mmg tak rasa apa2...sbb? fefeling kurus setiap masa. Degil macam lemak tepu. Gitew lah saya!! 



Lagi pun, berat mmg dah turun byk semasa mengandung dan selepas melahirkan anak.. almost 13kg hilang. 
Cuma ada part2 tertentu msh x selim melim. Daku kan beranak secara czer. Mmg lah ada tempat2 yg sket lambat nk turun. kan!!

Then, bila SIL bg serum AJAIB utk di cuba - L'arome Slimming Serum. 
Pakai kejap, dalam masa beberapa minit dah rasa panas2 sket. Then, normal ..kemudian panas lagi. Berlarutan sehingga 24 jam. Dalam hati,'wah rajin krim ni bakar lemak'.

Bila balik rumah terus dok citer dgn en somi. Nk beli pakai lah krim ni. Mmg best!! Tak melekit. Dah mandi pun masih rerasa pembakaran lemak di perut tu.




Harga mmg rasa macam mahal lah kalo sebotol RM150 kan, tapi kalo borong 4 botol baru RM350!! Boleh kongsi kong dgn rerakan. Dah pulak tu!! FREE MEMBERSHIP. Boleh buat duit poket atau duit geli2 kata org tu kan!!



Tengok apa kata pengguna serum slimming ajaib dari L'AROME ni .







SERIOUS DEALER / DISTRIBUTOR WANTED !!!!!

L'AROME - Apple Stem Cell Slimming Serum
NEW & HOT MARKET !!!

MODAL SEKALI...
INCOME BERKALI-KALI...
PENDAPATAN SAMBILAN jer ni...

> SWISS Quality Product.

> Bahan Utama Apple Stem Cell.

> Terbukti berkesan MEMBAKAR LEMAK / MEMECAHKAN SELULIT / MENGHILANGKAN STRETCH MARK.

> Lost inches in 24HOURS...

> HARGA BERPATUTAN.

> Permintaan TINGGI dari customer.

> Sesuai untuk LELAKI & WANITA...










INFO & Tempahan produk sila SMS ke - 012-6460421
Kepada pemilik Spa / Butik kecantikan / Saloon / Gym Instructor...
Anda amat dialu-alukan sbg pengedar ditempat anda.


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda