Aeon member's day

10:23

Mummy ni ha, kalo bab2 sales mmg laju je. Sales pulak kene pd hujung bulan. Mmg mabeles la,kan!! Kekdahnya terjah ke AEON Cheras Selatan. 28 Nov aritu, hari Jumaat AEON member's day sales katanya. Ngam2 mmg nk kene carik hadiah Lucky Draw Family Day opis.

Memula sesampai je...kasik cuci mata bahagian pen, tgk2 pen parker, sheaffer. Mmg murah 30% diskaun!! Dok, pikir2 lagi nak beli ke tak, nak beli ke tak. Sbb resit utk dptkan RM10 voucher dgn setiap pembelian RM100 dalam 2 resit je. So, better kasi 1 resit sekali gus la,kan. 

Keputusan drastik dibuat utk ke electrical dept. Tgk2 apa2 yg patut. 5% je diskaun tapi, mmg berbaloi2.


Oven toaster kecik ni rege asal RM88, harga promo RM69 je.
Sesebelum ni gi tgk2 tpt lain kbykan RM109 ke ats.
So, apa lagi. Kasik amek la 1. 

Kita tgk le sape yg dpt, masa lucky draw nanti ye ;)


Sempat tangkap 7 barang. kasi bayar dan balut terus.

Besau2, nasib ada yg sudi tlg amekkan troli.
Mummy selamba je, naik tingkat 2 tanpa troli.

Kekonon nk cr pen je ..kan


Dalam masa dorang balut hadiah2 ni. Sempat la terjah supermarket.
Huggies pants RM25/bag. Lelain department tak terjah pun.
Department baju anak2 len kali terjah. Semput shopping sengsorang.


Sebelum balik, sempat lg mengayat.
Minta 15 reben extra.
Boleh tepek kt adiah lelain kat opis.

Mummy bkn AJK adiah, tp menolong aje. Sb tgk mcm kelam kelibut je dorang handle.
Ting tong sana,...ting tong sini.

Kerja tak ssh pun, MD dah bg budget. Minta pd akaun petty cash. 
Zasss je lah beli. Ni korang meraban nk beli handbag, beg balik kampung, beg belakang bagai. Buat apa!! Kalau ada budget deuter. Ok gak la kan!  bahahahaha. 

98% staf dah berkahwin dan 70% staf lelaki, 30% staff perempuan. So, kasik beli baragan unisex atau barangan rumah pun BOLEH, kan!! 

Statistik mudah je pun!! Kata ku.

Small matter je ni sume. Bak kata MD.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab