Aksi Dhia bersukan

Dhia dah besau...dah pandai nk join sukan.. Aktiviti-aktiviti yang dia rasa menarik dan ada keka...

Dhia dah besau...dah pandai nk join sukan..
Aktiviti-aktiviti yang dia rasa menarik dan ada kekawan reramai.
Mesti Dhia nk join.


Dhia Batrisya dah setahun 9 bulan 22 Disember 2014. Sekejap je masa berlalu. Awak dah besar dah skrg. Gigi taring baru je keluar. So, gigi dah tumbuh habes. Dah pandai merajuk, memberontak, cakap banyak, ikut apa org cakap, kemas peti sejuk dan macam-macam lagi.


Dan, bila berat Dhiadah nak sama berat adik. Mummy pn beranikan diri dukong Dhia.
Sekali mummy dah dukung, lepas lepas tu mula lah...nk minta mummy dukong je dah.

"Perut mummy sakit lagi,Dhia...Mummy tak boleh dukong laggi..." tak laku dah ayat ni..nmpaknya.
Dedulu yer!! Mmg Dhia tak paksa mummy dukong. 


Pandai dah beratur nk join sukan. Peserta paling muda katanya ;)



FOKUS nau.
FOKUS pandang kamera hehe


Pastu, dok pandang sana sini.
Macam-macam la awak ni, Dhia


Ready...

Set...


Go...
eh..eh.. sorang je nak gi..
Belum2.. Lagi sekali lah


Kasi briefing sket dari AJK Sukan hehe


Ok dah sampai penamat dah pun.
Walaupun Dhia msuk bukan untuk bertanding. Hanya sukan suka-suka je.

Yang penting. Dhia tahu cemana masuk acara sukan ni.
Kasik feel dedulu.
Explore environment ni.

Lagi pun, adiah pasti dapat punya..tak kira lah nombor berapa pun.
Adiahnya sama aje hehehe
Adil tak? adil,kan?


Credit and Thanks to Encik Surya Budiman untuk video dan gegambar yang cantik ni ;)

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda