E-day adik ipar

17:32

Ok, semua bunga-bunga di taman abes dah di sunting orang. Samada belah mummy atau pun belah daddy. Alhamdulillah.



On the way tu, kita kasik selfie sket dgn bam bam ni.
Ngantuk ye,sayang



Dekat-dekat nak sampai ke rumah Pak Long. Bangun lak bam bam ni


Cara nk bg kakak leka. Kasi main games. Adik nk df dulu. Kejap2 lagi turn kakak lak ye. 
Sabau2!!



Seronok dapat kumpul reramai dgn cousin yang ada

Dua minggu lepas, kisah pertunangan adik ipar. Adik bongsu en somi kita ;)

Antara yang hadir adik beradik en somi dan pihak keluarga bakal ipar kami ;)



Tahniah dik!!

Seronok tgk acara kali ni. Ada balas-balas aksi org kata.
Alhamdulillah dah jadik tunangan org

darah manis...
Take care both of u.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab