Insta Giveaway Pinkymomma.com : Kami Menang Dettol Set

Alhamdulillah, bulan rezeki anak-anak dan bulan kemenangan. Lepas menang tiket wayang dari ASTRO g...

Alhamdulillah, bulan rezeki anak-anak dan bulan kemenangan. Lepas menang tiket wayang dari ASTRO giveaway contest (kita citer esok kat dalam blog ni ye). Menang lagi Insta Giveaway anjuran Pinkymomma.com dan Dettol Malaysia. Syukur...syukur...syukur Ya Allah.


Tujuan utama masuk contest ni.Bukan kegilaan nak kan shower gel ni sebenarnya.
Mummy sebenarnya, gila kan pen tuh.. Pen check PH yang sebenarnya.
Nak checking PH sabun mandi anak-anak. Nak kene jaga kulit si ahli syurga ni semua. 


ha...ni pun salah satu yg best gak ni.. Beg comel dari Dettol.
 Boleh buat travel. Kami mmg suka travel. So, sangat lah sesuai!!


Antara repost dari intagram dari pinkymomma.com yang di kenali sebagai ahkak fink ;) Beberapa ari nk closing. Mummy baru berkesempatan install repost apps. Almaklum lah...tepon tak canggih. Memanjang storage warning aje :(

Dan terima kasih pada ahkak fink kerana tolong mengepos kan adiah ni. Dettol tak tolong poskan rerupanya :(


Ini pula, adalah senarai pemenang Insta Giveaway anjuran Pinkymomma.com dan Dettol. 5 orang terpilih. TAHNIAH pada kesemua pemenang ;)

Jika ada yang nk giveaway best-best cenggini. Jgn lupa follow kami di intagram. Mama tahu esok, anda pula terpilih kan.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda