Kasi anak selam celup-celup ketika Dzal Aidi berumur 5 bulan setengah

09:18


Family day opis yang lalu 11-13 Dec 2014. Mmg kami tak pernah tertinggal nk bawa ank2 beraktiviti mandi di kolam renang.

Dah beberapa kali misi failed nk bawa si kecik mandi kolam. Sb, Dzal Aidi tidur waktu pagi. Kali ni dah besau. Waktu tidur pun dah bertukar sket. Lebih pada nk main gelak2.

So, ini lah masanya kita kasik si kecik rendam. Kita kasik Dzal Aidi merasa selam celup-celup je oleh daddy nya ;) Mummy mmg tak de kekuatan nk bawa anak mandi manda.
Almak lum ler, kaki bangku...eh eh kaki bangku lak...kaki keras,...tak pandai berenang. Terapung pun failed OMG!! ;)


Video Dzal Aidi di you tube ;) Tak nangis kene celup.
Patuh pada arahan daddy berikan.
Good boy awak!
Nanti kita gi swimming lagi ek


Nampak positif, siap apungkan diri lagi tuh.


Si kakak dah seronok ada kengkawan. Dak Dhia ni, mmg memilih nau part berkawan.
Ada kriteria tertentu utk berkawan.
Mana belajar pun, mummy tak tahu.


Ramai confuse, ngat anak kami kembar. hehehe 
Kembar satu pandai jalan, satu tak pandai jalan kihkihkih

Dah baju renang pun sama je kan. Org pun confuse.
Teringat masa kecik2...mummy sokmo pakai baju sama dgn adik perempuan.
Kekadang, memberontak gak. Bosan asyik sedondon.
Tapi, bila dah jadik mak-mak ni. Ha!!! Pandai lak bg anak2 sedondon. 
Macam best je sedondon. Kemana-mana, org tau kita one family. 
Macam 1 Malaysia puye tagged line hehehe


Adik muka redha je..Tp, seronok sebenarnya tu.
Muka ngantuk dah.
Sian awak


Tq daddy, pandai daddy bg arahan pd ank.




Seronok kami ramaikan kalom renang Port Dickson Golf and Country Club.


Kejar Daddy kejar, daddy....
Dhia swims Dhia, SWIM ;) lelaju



Hahaha,,,,daddy dapat tangkap Dhia



Adik dah siap celup-celup.
Meh mummy bawa main air di tepian.


Adik asyik tengok swimming pool. Nk mandi lagi ke, dik.


Tengok mata tu tengok..ke mana nak pergi tu?
Tak leh lama sangat berendam,dik.
Nanti kita dtg lagi ek.

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab