Kenduri doa selamat untuk mak abah dan along sebelum menunaikan umrah

Hari ini mak, abah dan along berangkat menunaikan umrah selama lebih kurang 2 minggu. Sekejap je masa berlalu. 2 minggu yang lepas, ma...


Hari ini mak, abah dan along berangkat menunaikan umrah selama lebih kurang 2 minggu. Sekejap je masa berlalu. 2 minggu yang lepas, majlis doa selamat untuk mereka berlangsung. Rasa macam baru je gathering itu.


Wajah-wajah di hari kenduri atok mereka.
Muka sebek aje ;)


ni pulak adegan sayang menyayang adik dan kakak.


Terima kasih kepada kumpulan yaseen yang hadir.


Doakan yang baik2 untuk kami semua ye.
Ameen ameen ya rabbalalamin.


Makcik-makcik geng tok mak Dhia ;)


Bacaan yaseen, udah
Doa pun, udah
Skrg, turn makan pulak.


Kami anak beranak amek angin luar pulak. 
Sesambil tunggu guest lelain sampai.


Dhia tu, dah kenapa. 
Tak nak renggang dgn atok la tu.
Tau atok nk g umrah ek.


Rayyan suka makan lauk tok mak masak.


Menu of the day.
Satay


nasi dan
 lauk ayam masak merah
ayam goreng
paru sambal


kuih muih


bubur pepanas


laksa penang.

jangan tak tahu...semua ni. Tok Mak dan Atok yg masak
Mama Su , goreng ayam
Papa Su, bahagaian air.
Mummy lak....bahagian jd tarzan ...bahahaha


Udah selesai kenduri atok. 
Kita kenduri mandi manda pulak.
Bagi anak-anak ada HAPPY sket ;)


You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda