Pampes suka nau sales di Hari Jumaat

14:54


Ada beberapa voucher jimat RM3 dan RM10 di tangan. Pepagi, sementara menunggu Pejabat Pos di Tesco buka. Menyempatkan diri untuk cuci mata dulu.

Godek2 wallet dalam handbag, ada bawa voucher. Tarikh pun masih valid lagi.



Tempat pertama wajib cuci mata adalah bahagian untuk anak-anak.
pampes..pampes..pampes

Dorang ni suka sangat sales ari Jumaat.
nasib baik, mummy dapat terjah pepagi.

Padahal baru je borang 3 bag pampes minggu lepas.
Mamypoko RM40 mmg cukup murah. Tolak lak dengan voucher yang hado tu. Jadik la harga pampes mamypoko tu RM37.

Memang berbaloi dapat harga mamypoko cenggitu. Kene borong cecepat, size M selalunya mmg cepat habis. kami selalu g hari Sabtu, mmg gigit jari la nk dapat size M.

Godek2 kat atas lemari tescoo pun nan hado, tau!!


Kepada yg nk tahu rege pampes drypers pulak. Ni rege skrg kat TESCO.
Last week dah beli dah. Dapat rege RM29.90 untuk Drypers jumbo pack ni.
Minggu ni kiranya mahai sket la kot.



Bila anak demam campak chicken pox pop pop tu. Mmg bg mamypoko aje lah. Sian dorang.
Mummy suka nau kasik anak2 mamypoko.
Jimat gak sebenarnya. Tahan lama!!

Si kakak tu pun sama. Mmg kulit sensitip sket. 

Kasik mummypoko memalam pakai pn best. Gerenti tak pyh bangun2 tukar pampes dah ;)



You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab