Shopping kat Port Dickson

08:30

Tak abeh lagi citer Port Dickson yang lalu. Nk citer kisah shopping pulak ni. Dah nama pun mummy kan. Kalau gi memana tak sah, tak shopping. Mmg satu kemestian aktiviti ni. Kekonon sebagai buah tangan kenang-kenangan tuk diri sendiri.


Semasa aktiviti free and easy family day aritu. Kami sempat jenjalan ke Teluk Kemang. Cari apa-apa yg patut utk di bawa pulang ke Kajang. Oleh kerana Dhia minat Upin Ipin. Kita kasik souvenir bantal upin ipin utk Dhia.


Jajan pun tak lupa beli. Utk kudap-kudap dalam bilik hotel, dalam kete. hehe
Mummy mmg keje nya ngunyah aje.
Nk kata murah tu tak tahu nak kata. Yang penting boleh pilih2. Memcam pilihan hado. 


Lepas tu, kita cuci mata ke gerai jualan baju.
Tengok2 baju mandi bebudak.
Yang macam ni murah, RM15 je


nape masa Dhia kecik2 tak jumpa memurah cenggini.
Pasti mummy borong awai-awai hehe


Kita taye adik beradik husband sapa mau baju mandi. Ni S size. Lebih kurang utk umo setahun. Besau sket tak pe, leh pakai lama ;)

Kami dah abes borong dah. Borong ala-ala kadar orang kata. Tinggal tunggu tok mak n tokk abah je. Punya la payah nak tawar menawar kt sini. Katanya rege dah murah abes.


Towel ni pulak bukan hasil tangkapan shopping. Tapi, adiah dari telematch dan adiah utk anak-anak staf. Oleh kerana adiah Dhia dan Dzal kita terpaksa berikan pd org yg tetiba dah berumur dan tetiba ada beranak kecik. Makanya, kita amek adiah dr bahagian orang lain yg tak dtg (dewasa). Rezeki anak-anak katanya ;)

3 helai towel la kita ado. Mmg mummy suka towel bebanyak. Cadar katil pun suka bebanyak. Pastu blur nak susun kat mana hehe.

.

Ni adiah telematch group mummy. Ok lah kan, daddy leh pakai bawa bekal gi man badminton.

Adiah2 yg dapt semua berguna. Mmg best. Syukur.

Tapi, dapat jenjalan PD dan tido hotel lagi best. Lagi-lagi dpt bawa anak-anak mandi kolam. Anak suka, mummy dan daddy pun suka hehe

You Might Also Like

0 comments

Sudi-sudikan lah komen ya.. Nanti boleh saya blog walking kembali :) Terima kasih banyak-banyak. LOVE, Lynda

Google+ Followers

Google+ Badge

Followers

babab